ERZURUM PAZARYOLU İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2018-2019 DÖGEP KASIM AYI FAALİYETLERİ

2018-2019 DÖGEP KASIM AYI FAALİYETLERİ

PAZARYOLU İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

DÖGEP KASIM AYI ETKİNLİĞİ


EYLEM KONUSU: Din Öğretimi Genel Müdürlüğü elektronik uygulamalarından dinogretimi.meb.gov.tr, dinogretimiokullar.meb.gov.tr, dogm.meb.gov.tr adresleri, EBA uygulamaları vb. elektronik ortamların tanınması, içeriğinin incelenmesi ve izlenmesi

EYLEM TÜRÜ: Uygulama, Düşünce, Sunum, İyi Örnek Paylaşıyoruz

PAYDAŞLAR: İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ilçemizdeki Lise , Ortaokul ve İlkokul DİKAB öğretmenleri

KATILIMCI SAYISI: 4

 

ETKİNLİK ÖZETİ:Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü´nce hazırlanan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleri Gelişim Eylem Planı (DÖGEP) kapsamında, DÖGEP Kasım ayı faaliyetleri, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerimizin katılımı ile Şube Müdürümüz Birkan YAĞIZ başkanlığında gerçekleştirildi.

Dinogretimi.meb.gov.tr, dinogretimiokullar.meb.gov.tr, dogm.meb.gov.tr adresleri, EBA uygulamaları vb. elektronik ortamlarının içerikleri izlenildi. EBA´da değerler eğitimi konulu hazırlanan kısa videoların ders sonlarında izletilmesinin faydalı olacağı ve Din Öğretimi Genel Müdürlüğü sayfasında yayımlanan çalışmaların yakından takip edilmesi, çalışmaların sınıf  ortamında uygulanması konuları üzerine müzakere yapıldı.

21 Haziran Mah. Hükümet Konağı Kat1 25930 Pazaryolu/ERZURUM - Santral (0442) 481 28 28 Sabit Servis (0442) 481 28 27

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.